Salată grecească cu struguri verzi

Salată grecească cu struguri verzi
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți salată grecească cu struguri verzi acasă. Pentru $1.38 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 232 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de struguri, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Verde Grecească, Salată Grecească De Fasole Verde, și Ușor Greacă Aruncat Salata Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mic, amestecați oțetul, iaurtul, mierea, mărarul, sarea și piperul. Adăugați treptat uleiul într-un flux constant până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
MărarMărar
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moschofilero, Gruener Veltliner, Assyrtiko, Agiorgitiko

Salata grecească funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Moschofilero. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate11
Revista