Salată Germană De Cartofi
Salata Germană de cartofi este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână zahăr, slănină, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Fierbinte De Cartofi Germani, Salată Germană De Cartofi, și Salată Germană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii tăiați cubulețe în apă ușor sărată până se înmoaie furculița.
Se scurge și se lasă deoparte într-un castron.
Tăiați slănina în bucăți mici și rumeniți ușor în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până când slănina se rumeneste și ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă 3 linguri de zahăr în oțet diluat și gust; adăugați mai mult zahăr dacă vă place un pansament mai dulce.
Adăugați oțet și zahăr în tigaie și amestecați până când lichidul este încălzit.
Adăugați amestecul în cartofii tăiați cubulețe și aruncați ușor.
Garnisiți cu câteva frunze de pătrunjel tocat, dacă doriți, și serviți cald.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Rolling Stone, detalii și alte reviste. Locuiește în New Jersey cu soțul ei, Nathan.