Salată frișcă franțuzească cu șuncă și ouă Pocate

Salată frișcă franțuzească cu șuncă și ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata frișcă franțuzească cu slănină și ouă Poșate. Acest fel principal are 390 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.97 pe portie. Dacă aveți la îndemână slănină afumată cu măr, piper, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Frisocrode Cu Pancettan Și Ouă Pocate, Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate, și Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la prăjit, întorcând o dată. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături; pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Combinați 1 lingură de picături, oțet de vin alb și următoarele 4 ingrediente (prin piper măcinat) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați crutoane, slănină și frise, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
7
Așezați 2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
8
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați oțet alb. Sparge ouăle în tigaie; gatiti 3 minute sau până la gradul dorit de coacere. Scoateți cu grijă ouăle din tigaie folosind o lingură cu fante; acoperiți fiecare porție cu 1 ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Ou FiertOu Fiert
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Presărați cu piper crăpat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista