Salată franceză cu Dressing rusesc

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și garnitură vegetariană? Salata franceză cu pansament rusesc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 149 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de morcovi, sos cremos de salată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, Sos De Salată Rusesc De Casă, și Sos De Salată Rusesc Răcit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se îndepărtează imediat de la căldură. Acoperiți tigaia și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scurge, se răcește și se curăță.
Tăiați în jumătate și îndepărtați gălbenușurile. Mash gălbenușuri cu o furculiță. Feliați albușurile în bucăți mici.
Într-un castron mare, aruncați împreună albușurile de ou, salata iceberg, salata romaine și salata de frunze. Aranjați feliile de castraveți deasupra salatei într-un inel de-a lungul marginii interioare a bolului.
Presărați salata cu morcovi în interiorul inelului de castraveți.
Se presară toate cu gălbenușuri de ou.
Într-un bol separat, amestecați pansamentul francez pentru salată, pansamentul cremos pentru salată și sosul de ardei iute.
Serviți ca pansament pentru salată.