Salata Estrellita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 449 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de castraveți, sos de salată catalina, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, Salată mexicană – această salată nu este doar o salată, este o masă, și Salată clasică cu brânză albastră și tur de fermă cu salată Dole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați Roșia, ardeiul verde, castravetele, măslinele negre, porumbul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă pansamentul Catalina și se aruncă pentru a acoperi. Se amestecă brânza și chipsurile de porumb chiar înainte de servire. Dacă salata nu va fi consumată într-o singură masă, serviți chipsuri de porumb pe lateral ca topper, astfel încât să nu se înmoaie.