Salată Edamame cu sfeclă și verdeață

Salată Edamame cu sfeclă și verdeață
Salata Edamame cu sfeclă și verdeață este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sos de soia, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sfeclă Rasă Pentru Copii Cu Verdeață, Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi, și Sfeclă cu nuci, brânză de capră și verdeață pentru copii.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți un coș cu aburi peste 1/2 inch de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați sfecla, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Verificați nivelul apei din tigaie la jumătatea aburului și adăugați mai mult după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați sfecla pe o farfurie. Aburiti edamame-ul in acelasi cos cu aburi pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Clătiți edamame-ul în apă rece pentru a se răci, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie. Curățați și tăiați sfecla în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-un castron mediu, amestecați oțetul de orez cu sosul de soia, uleiul de susan și ghimbirul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați edamame, sfeclă, scallions și verdeață de sfeclă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Presărați busuiocul deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista