Salată de țelină și bulgur
Salata de țelină și bulgur Herby este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mentă, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Bulgur, Țelină Și Rodie, Somon prăjit cu țelină și salată de Bulgur, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche.
Instrucțiuni
Puneți grâul bulgur într-un castron mare și acoperiți doar cu apă clocotită. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați timp de 30 de minute pentru a absorbi toată apa.
Între timp, separați bețișoarele de țelină și lăsați frunzele deoparte. Tăiați foarte fin țelina și tocați aproximativ frunzele.
Tăiați mărul în bețișoare fine și aruncați puțin suc de lămâie. Într-un castron, amestecați sucul de lămâie rămas cu uleiul și unele condimente pentru a face un pansament.
Pufați ușor bulgurul cu o furculiță.
Amestecați țelina feliată și mărul prin bulgur, urmate de nuci, ardei iute, semințe de rodie și ierburi.
Stropiți peste pansament și aruncați totul împreună ușor. Se împrăștie cu frunzele de țelină și se servește.