Salată de țelină cu Edamame

Țelină Slaw cu Edamame este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare de mare, coaste de țelină fragede, edamame în păstăile lor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Edamame, țelină și fenicul cu lămâie confiată, Salată De Unt De Arahide Edamame Cu Mere De Țelină, și Salată asiatică de țelină, fenicul și Edamame cu lămâie confiată, din făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit ascuțit, feliați țelina cât mai subțire posibil.
Puneți țelina într-un castron cu apă cu gheață și crocant timp de 15 minute.
Se scurge și se usucă. Ștergeți vasul și întoarceți țelina la el.
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți boabele de soia timp de 5 minute.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă rece. Scoateți boabele de soia și uscați-le.
Adăugați soia, scallions, cilantro, mentă și frunze de țelină în țelină și aruncați bine.
Într-un castron, bateți sucul de lămâie cu uleiul.
Se toarnă pansamentul peste legume, se condimentează cu sare, se aruncă și se servește.