Salată de vită cu ghimbir cu vinetă Miso

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de vită cu ghimbir cu vinaigretă Miso. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 234 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de salată bibb ruptă, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso, Verdeață mixtă cu vinetă cremoasă Miso-ghimbir, și Salată Soba cu vinetă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați friptura uniform cu ghimbir, sare și usturoi.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; fierbeți 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați cilantro și următoarele 6 ingrediente (prin pasta de chile) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Combinați salata verde și ingredientele rămase într-un castron mare.
Stropiți jumătate din amestecul miso peste amestecul de salată; aruncați pentru a acoperi.
Așezați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Top fiecare cu 3 uncii friptură; top cu amestec miso.
Încălziți 1/4 cană zahăr, 1/4 cană mentă ruptă și 1/4 cană apă până se topește zahărul. Tulpina; rece. Se amestecă 4 căni de căpșuni înjumătățite.