Salată de vinete și ardei
Rețeta salată de vinete și ardei se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 6 porții cu 68 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, vinete, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Salată de vinete carbonizate , piper și bulghar, Tapenadă de Vinete picante (vinete) și ardei roșu-Dip, și Salată de cuscus de vinete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți borcanul de ardei gata prăjiți.
Încălziți o tigaie sau un grătar la mare. Tăiați gros vinetele pe lungime, periați cu puțin ulei, apoi grătați până devin aurii și crocante pe ambele părți.
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Pe o tavă mare de copt cu buze, stratificați rânduri de ardei și vinete.
Stropiți cu ulei de măsline, presărați căței de usturoi feliați, câteva frunze de cimbru și condimentați, apoi coaceți timp de 30 de minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.