Salată De Vinete Prăjite (Baingan Bharta)

Salată De Vinete Prăjite (Baingan Bharta)
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Salata de vinete prăjite (Baingan Bharta) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 195 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze și tulpini de coriandru, ulei de arahide, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Salată De Vinete Prăjite (Baingan Bharta), Curry De Roșii De Vinete Prăjite (Baingan Bharta), și Baingan Bharta (Vinete Prăjite Picante Cu Roșii, Coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tapetați o foaie de copt cu folie. Faceți 3 tăieturi în fiecare vinete, de sus până la coadă, distanțate la fel în jurul vinetei. Frecați vinetele cu puțin ulei de arahide. Așezați-le pe foaia de copt și prăjiți până se înmoaie până la centru și pielea este maro, aproximativ 45 de minute, rotind tigaia și răsturnând vinetele la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Odată răcit, curățați vinetele. Tăiați carnea până când este relativ netedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de arahide la foc mediu-mare. Odată ce uleiul strălucește, adăugați ceapa și sotati până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați carnea de vinete, usturoiul, chile și frunzele de coriandru. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Adăugați un strop de apă dacă începe să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Adăugați turmericul, chimenul și 2 lingurițe de sare. Se amestecă și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Opriți căldura.
10
Adăugați iaurtul și amestecați pentru a combina. Gustați pentru condimente și garnisiți cu frunze de coriandru și un strop de chimen măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Chimen MăcinatChimen Măcinat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
11
Serviți fie cald, fie ușor răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista