Salata de vinete marocană este o vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de semințe de chimen linguriță, vinete, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Vinete Marocane – 2 Puncte, Vinete Prăjite Marocane, și Vinete marocane cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți chimenul într-o tigaie grea uscată de 10 inci (de preferință fontă) la foc mediu, amestecând ocazional, până când este parfumat și maro închis (aveți grijă să nu ardeți). Se răcește, apoi se macină la o pulbere în polizor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Pan-prăjiți vinetele întregi în tigaie la foc mediu, rotind frecvent cu clești, până se înnegrește și se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
3
Transferați pe o placă de tăiere și tăiați și aruncați tulpina. Răzuiește carnea de pe piele și toacă grosier. Aruncați cu ceapă, oțet, zahăr, 1 lingură ulei, 1 lingură pătrunjel, 1/2 linguriță chimen prăjit și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Oțet
Chimen
Ceapă
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Se servește într-un castron puțin adânc stropit cu ulei de lingură rămas și presărat cu pătrunjel de lingură rămas și chimen prăjit.