Salată De Vinete-Linte

Salată De Vinete-Linte
Salata de vinete-linte este o vegan felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 338 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, piper, naan cald și iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de vinete, linte și Bulgur, Vinete Cu Linte, și Vinete Vegetariene Linte Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înțepați vinetele peste tot, puneți-le într-un vas mic de copt și prăjiți-le aproximativ 40 de minute, rotind o dată sau de două ori, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Lasă să se răcească.
4
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați semințele de chimen și ardeiul roșu zdrobit și amestecați la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
6
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă lintea și apa. Se condimentează ușor cu sare și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă, dar nu moale și lichidul este absorbit, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Transferați lintea într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Scoateți carnea din vinete și tocați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Scurgeți vinetele într-o sită fină pentru a îndepărta excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Adăugați vinetele la linte împreună cu sucul de lămâie, menta, pătrunjelul și restul de 1/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Subţire-Subţire-
11
Serviți cald sau la temperatura camerei cu naan și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
NaanNaan
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista