Salată De Vinete-Linte
Salata de vinete-linte este o vegan felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 338 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, piper, naan cald și iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de vinete, linte și Bulgur, Vinete Cu Linte, și Vinete Vegetariene Linte Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înțepați vinetele peste tot, puneți-le într-un vas mic de copt și prăjiți-le aproximativ 40 de minute, rotind o dată sau de două ori, până când sunt foarte fragede.
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei până la sclipire.
Adăugați semințele de chimen și ardeiul roșu zdrobit și amestecați la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă lintea și apa. Se condimentează ușor cu sare și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă, dar nu moale și lichidul este absorbit, aproximativ 40 de minute.
Transferați lintea într-un bol de servire.
Scoateți carnea din vinete și tocați-o.
Scurgeți vinetele într-o sită fină pentru a îndepărta excesul de lichid.
Adăugați vinetele la linte împreună cu sucul de lămâie, menta, pătrunjelul și restul de 1/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu naan și iaurt.