Salată De Vinete-Linte

Salată De Vinete-Linte
Salata de vinete-linte este o vegan felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 338 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, piper, naan cald și iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de vinete, linte și Bulgur, Vinete Cu Linte, și Vinete Vegetariene Linte Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înțepați vinetele peste tot, puneți-le într-un vas mic de copt și prăjiți-le aproximativ 40 de minute, rotind o dată sau de două ori, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Lasă să se răcească.
4
Între timp, într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați semințele de chimen și ardeiul roșu zdrobit și amestecați la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
6
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă lintea și apa. Se condimentează ușor cu sare și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă, dar nu moale și lichidul este absorbit, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Transferați lintea într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Scoateți carnea din vinete și tocați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Scurgeți vinetele într-o sită fină pentru a îndepărta excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Adăugați vinetele la linte împreună cu sucul de lămâie, menta, pătrunjelul și restul de 1/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Serviți cald sau la temperatura camerei cu naan și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
NaanNaan
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista