Salată de vinete la grătar cu pansament Cilantro-Chile
Salata de vinete la grătar cu pansament Cilantro-Chile este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos de pește thailandez, frunze de mentă rupte, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Salată Caesar cu pansament Chile-Cilantro, Salată de friptură de flanc la grătar cu pansament cremos de coriandru, și Creveți la grătar cu Chile, coriandru și var.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Pentru a pregăti salata, combinați roșiile și pansamentul și lăsați-le deoparte.
Presărați vinetele cu 1/8 linguriță de sare.
Așezați vinetele pe un grătar sau o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand vinetele sunt gata.
Scoateți vinetele din grătar sau tigaie; pune deoparte.
Se presara ceapa cu 1/8 lingurita de sare.
Așezați ceapa pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ceapa este frageda.
Aranjați feliile de vinete și ceapă pe 6 farfurii. Se acoperă cu amestec de roșii; se presară cu mentă și busuioc.