Salată De Vinete La Cuptor

Salata de vinete coapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 111 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Aranjați feliile de vinete într-un vas de copt; presărați sare de mare.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste vinete.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute; răsturnați și continuați să coaceți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți vinetele din cuptor și răciți; feliați în cruce în felii groase de 1/8 inch.
Bateți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie, usturoi, piper negru și sare de mare împreună într-un castron până când pansamentul este neted.
Aruncați vinetele coapte, ardeiul gras roșu și morcovii împreună cu pansamentul de lămâie până când sunt acoperite uniform.
Presărați coriandru peste salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cycles Gladiator Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.