Salată de verdeață și ierburi cu vinetă de ghimbir portocaliu
Salata de verdeață și ierburi cu vinaigretă de ghimbir portocaliu este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 326 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză feta, ulei de canolan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de verdeață și ierburi cu vinetă clasică, Salată proaspătă de verdeață cu vinaigretă de portocale-busuioc, și Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă verdele și ierburile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2
Adăugați țelină, ceapă, ardei gras, roșii și castraveți (și orice altceva ați decis să adăugați!).Pregătiți vinaigreta amestecând toate ingredientele, cu excepția uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Adăugați feta, nucile (și portocalele, dacă le folosiți) și proteinele, dacă există, chiar înainte de servire (nu aruncați).Sper să vă bucurați de salată la fel de mult ca și noi. Este o alternativă proaspătă la cotidian!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)