Salată de vară de ton ars, fasole Lima și roșii

Salată de vară de ton ars, fasole Lima și roșii
Salata de vară de ton ars, fasole Lima și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 6,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fripturi de ton, apă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Fasole Lima arsă cu semințe de dovleac prăjite, Fasole Lima cu roșii și mărar, și Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați fasole lima; gatiti 20 de minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
4
Scurgere.
5
Adăugați oțet și ulei, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați fasole verde și fasole galbenă de ceară; gatiti 7 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară GalbenăFasole De Ceară Galbenă
Fasole VerdeFasole Verde
8
Scurgeți și combinați fasolea lima, fasolea verde, fasolea galbenă de ceară, roșiile și busuiocul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară GalbenăFasole De Ceară Galbenă
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole LimaFasole Lima
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
10
Înveliți ambele părți ale tonului cu spray de gătit; se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
SareSare
TonTon
11
Așezați tonul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Tăiați fiecare friptură transversal în felii de 1/4 inch; aranjați peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
13
Notă de vin: vinul perfect pentru o salată de vară trebuie să fie răcoritor și crocant, în același timp capabil să reziste "cărnii" tonului la grătar și acidității inerente roșiilor. Alegerea mea preferată vine din Franța: Sancerre. (Sancerres sunt întotdeauna făcute din struguri Sauvignon blanc.) Încercați Pascal Jolivet Sancerre 2003 (Valea Loarei, Franța, 25 USD), care este rapid, proaspăt și plin de arome de citrice. - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
SancerreSancerre
TomateTomate
StruguriStruguri
TonTon
VinVin

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista