Salată de vară cu creveți la grătar și ananas în vinetă de șampanie

Salata de vară cu creveți la grătar și ananas în vinaigrette de șampanie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere, Orzo cu creveți la grătar, legume de vară și vinetă Pesto, și Salata de creveti, Mango si j cu Vinaigrette de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la foc mediu-mare sau pregătiți o tigaie cu grătar. Pentru vinetă, amestecați împreună ulei, oțet, muștar, sare și piper într-un castron mic.
Transferați 3 linguri de amestec pe o farfurie de plăcintă sau pe o farfurie superficială. Se amestecă fulgii de piper și usturoiul în amestecul de ulei pe farfurie.
(Strecurați o baie rapidă de pâine artizanală în amestec-atât de bine!)
Adăugați creveți în farfurie; aruncați cu amestec de ulei. Filetați creveții pe frigarui de metal sau frigarui de bambus înmuiat.
Ungeți amestecul de ulei de pe placă peste frigarui.
Transferați frigarui la grătar; aruncați marinada pe farfurie.
Adăugați ananas la grătar. Grătați creveții și ananasul (sau gătiți creveții într-o tigaie încălzită la grătar la foc mediu și grătați ananasul în tigaie după îndepărtarea creveților) 4 minute. Întoarceți frigaruile și ananasul; continuați să grătați 4 până la 5 minute sau până când creveții sunt opaci.
Între timp, aruncați verdeață mixtă cu vinetă rămasă; aranjați pe patru farfurii mari de servire. Sculptați ananasul transversal în felii groase de 1/2 inch; aranjați peste salate.
Scoateți creveții din frigarui; aranjați peste salate. Sus cu busuioc.