Salată de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar

Salata de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 210 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sirop de arțar adevărat, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, Salată de sfeclă de iarnă și rodie cu nuci pecan confiate de arțar + sos balsamic de citrice, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinetă balsamică de arțar.
Instrucțiuni
Salată de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar
Ingrediente5 - 6 sfeclă mică prăjită ( roșie și/sau aurie) - pentru instrucțiuni de prăjire, faceți clic aici1 / 2 cană pecan1 / 3 cană sirop de arțar real, împărțit
Liniuță de cayenne1 buchet kale2 linguri de oțet balsamic (de bună calitate)1 lingură suc de lămâie proaspăt stoars1 / 4 cană ulei de măsline extravirgin1 / 2 cană feta mărunțită sau brânză de capră (opțional-omiteți să păstrați vegan / pareve)veți avea nevoie și de
Hârtie pergament sau ceară