Salată de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar

Salată de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar
Salata de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 210 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sirop de arțar adevărat, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, Salată de sfeclă de iarnă și rodie cu nuci pecan confiate de arțar + sos balsamic de citrice, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinetă balsamică de arțar.

Instrucțiuni

1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Salată de varză și sfeclă prăjită cu pansament balsamic de arțar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
KaleKale
4
Ingrediente5 - 6 sfeclă mică prăjită ( roșie și/sau aurie) - pentru instrucțiuni de prăjire, faceți clic aici1 / 2 cană pecan1 / 3 cană sirop de arțar real, împărțit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Liniuță de cayenne1 buchet kale2 linguri de oțet balsamic (de bună calitate)1 lingură suc de lămâie proaspăt stoars1 / 4 cană ulei de măsline extravirgin1 / 2 cană feta mărunțită sau brânză de capră (opțional-omiteți să păstrați vegan / pareve)veți avea nevoie și de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Hârtie pergament sau ceară
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Porții: 8
8
Cheia Kosher: Lactate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista