Salată de varză și mere cu ceapă prăjită

Salată de varză și mere cu ceapă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de varză și mere cu ceapă prăjită. Această rețetă face 8 porții cu 415 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână andive creț, smântână, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Mâncare Curată Salată De Varză Prăjită Și Salată De Mere, Salată De Varză Crudă Cu Varză, Morcovi Și Ceapă, și Găini prăjite cu varză roșie-compot de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele inferioare ale cepei. Blanch ceapa necojită, în loturi, în apă clocotită rapid într-o cratiță mare 45 de secunde. (Este important să albiți în loturi, astfel încât apa să rămână la fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și curățați ceapa; așezați într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar, sigilați și refrigerați peste noapte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Combinați varza și 2 linguri de sare într-un castron mare; lăsați să stea 30 de minute, aruncând ocazional. Clătiți bine și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați ceapa și uleiul într-o tigaie superficială sau într-o tigaie mare din fontă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Întindeți ceapa într-un singur strat. Prăjiți la 450 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Combinați 1/4 cană fiecare oțet și sirop de arțar; adăugați la ceapa prăjită. Prăjiți încă 5 minute sau până când se îngroașă ușor și ceapa este glazurată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
OțetOțet
CeapăCeapă
7
Combinați restul de 2 linguri de oțet, 2 linguri de sirop de arțar, 1 cană de nuci pecan tocate, smântână și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie sau blender; procesați 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. Acoperiți și răciți pansamentul peste noapte, dacă doriți.Aruncați împreună mărul tocat, varza și Andiva într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SmântânăSmântână
VarzăVarză
OțetOțet
AndiveAndive
MărMăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Stropiți fiecare porție cu pansament și acoperiți cu ceapă prăjită; se presară cu restul de 1 cană de nuci pecan.Faceți înainte: Blanch și curățați ceapa de perle cu o zi înainte; a se păstra la frigider. Pregătiți pansament până la o zi înainte, și se păstrează în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CeapăCeapă
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista