Salată de varză roșie cu sos picant de ghimbir de morcovi

Slaw de varză roșie cu sos de ghimbir de morcov picant ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 148 calorii. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de morcovi în fâșii sau, migdale tăiate, curmale medjool și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Nom Nom Paleo. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Salată de varză cu sos acidulat de semințe de muștar, Rețetă De Salată De Varză Roșie Acidulată, și Salată de morcovi, varză roșie și ceapă.
Instrucțiuni
Pansament Cu Ghimbir De Morcovi
Într-un blender puternic sau robot de bucătărie, combinați toate ingredientele pentru pansamentul cu ghimbir de morcovi și amestecați până se omogenizează.
Într-un castron mare de salată, aruncați împreună varza, morcovii, verdeața de scallion și coriandrul.
Se toarnă în ceașcă de sos de ghimbir de morcov și se folosește clești pentru a se amesteca bine.
Gustați și adăugați pansament suplimentar, dacă este necesar.
Presărați deasupra migdale prăjite și serviți.