Salata de varză de mere-nuc este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Un amestec de piper, sare kosher, ulei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Varză Cu Nuci De Mere, Salată De Varză De Zmeură, Nucă Și Avocado, și Salată De Varză De Zmeură, Nucă Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, uleiul de nucă, sarea kosher, zahărul brun și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sare Kosher
Ulei De Nuc
Oțet
Piper
2
Adăugați kale și chard elvețian; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Kale
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Adăugați măr, țelină, ceapă, brânză albastră și nuci prăjite; arunca.