Salată De Varză De Fenicul
Fenicul Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 49 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, scallions, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză roșie și fenicul, Salată De Varză Italiană De Fenicul, și Salată de varză de fenicul, Feta și Kalamata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit sau un robot de bucătărie, mărunțiți varza și morcovii. Tăiați partea superioară a feniculului și rezervați 1/4 cană din crenguțele cu frunze. Tăiați fin becul de fenicul. Radeți coaja din portocală și apoi strecurați portocala pentru a extrage sucul.
Combinați toate ingredientele, inclusiv crenguțele de fenicul, și aruncați pentru a amesteca bine.
Se lasa la marinat cu 30 de minute inainte de servire.