Salată De Varză De Fenicul

Salată De Varză De Fenicul
Fenicul Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 49 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, scallions, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză roșie și fenicul, Salată De Varză Italiană De Fenicul, și Salată de varză de fenicul, Feta și Kalamata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit sau un robot de bucătărie, mărunțiți varza și morcovii. Tăiați partea superioară a feniculului și rezervați 1/4 cană din crenguțele cu frunze. Tăiați fin becul de fenicul. Radeți coaja din portocală și apoi strecurați portocala pentru a extrage sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
VarzăVarză
MorcovMorcov
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuțitCuțit
2
Combinați toate ingredientele, inclusiv crenguțele de fenicul, și aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
3
Se lasa la marinat cu 30 de minute inainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista