Salată de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino

Salata de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți pecorino romano, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată de varză de Bruxelles rasă cu mere și Pecorino, Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Ceapă Roșie, Lămâie Și Pecorino, și Salată de varză de Bruxelles cu mere, nuci și parmezan - Pecorino Crisps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ținând fiecare varză de Bruxelles de capătul tulpinii, tăiați în felii foarte subțiri folosind slicer. Aruncați într-un castron pentru a separa straturile.
Zdrobiți ușor nucile cu mâinile și adăugați la varza de Bruxelles împreună cu brânză, ulei și suc de lămâie, apoi aruncați pentru a combina. Se condimentează cu piper.
* Nucile pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Varza de Bruxelles poate fi feliată cu 3 ore înainte și răcită, acoperită. Aruncați cu ingredientele rămase chiar înainte de servire.