Salată de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino

Salată de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino
Salata de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți pecorino romano, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată de varză de Bruxelles rasă cu mere și Pecorino, Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Ceapă Roșie, Lămâie Și Pecorino, și Salată de varză de Bruxelles cu mere, nuci și parmezan - Pecorino Crisps pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ținând fiecare varză de Bruxelles de capătul tulpinii, tăiați în felii foarte subțiri folosind slicer. Aruncați într-un castron pentru a separa straturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Zdrobiți ușor nucile cu mâinile și adăugați la varza de Bruxelles împreună cu brânză, ulei și suc de lămâie, apoi aruncați pentru a combina. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
* Nucile pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Varza de Bruxelles poate fi feliată cu 3 ore înainte și răcită, acoperită. Aruncați cu ingredientele rămase chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista