Salată de varză cu față deschisă Reubens

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coleslaw Reubens cu față deschisă. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 367 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, brânză elvețiană, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Rubens Cu Fața Deschisă, PLT cu fața deschisă, și Deschis cu care se confruntă NY benzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/2 cană de maioneză și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă varza mărunțită și se lasă deoparte sau se răcește până când este gata de servit.
Se amestecă împreună muștar și restul de 1/4 cana maioneza.
Se întinde uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Strat uniform cu 1 felie de brânză și carne de vită corned; top cu felii de brânză rămase.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 5 până la 6 minute sau până când brânza este topită. Se amestecă uniform amestecul de salată de varză peste brânză și se servește imediat.