Salată De Varză Crocantă La Grătar

Salată De Varză Crocantă La Grătar
Salata de varză crocantă la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Un amestec de suc de portocale, pătrunjel, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Varză Crocantă, Salată De Varză Crocantă, și Salată De Varză Crocantă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați pene de varză pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul vegetal pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se presară cu zahăr, sare și piper, apoi se aruncă pentru a acoperi. Grătiți varza timp de 4 minute pe fiecare parte, sau 8 minute în total, rotind o dată sau până când marginile încep să se ofilească, dar cea mai mare parte a varzei rămâne crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți varza de pe grătar și lăsați să se răcească câteva minute. Între timp, faceți vinaigreta într-un castron mediu, amestecând coaja de portocală, muștarul Dijon și sucul de portocale cu uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
6
Adăugați sare și piper, după gust. Se toacă varza la grătar, îndepărtând miezul și se pune în castron cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați pătrunjelul și ceapa verde și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista