Salată de tulpină de Broccoli ras cu Lime & Cotija
Salata de tulpină de Broccoli ras cu Lime & Cotija ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 112 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze și tulpini din 1 buchet de broccoli, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de tulpină de Broccoli rasă cu var, Carne de vită thailandeză și panglici de tulpină de Broccoli ras, și Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli.
Instrucțiuni
Așezați bastoanele de broccoli plat pe o tăietură, apoi folosiți un cojitor de legume ascuțit pentru a rade broccoli în benzi subțiri de hârtie.
Așezați broccoli și frunzele ras într-un castron mediu și aruncați cu uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Îndoiți ușor brânza și serviți imediat.
Pentru a face bastoane de broccoli, îndepărtați mai întâi tulpinile de la baza florilor, apoi tăiați capetele dure.
Tăiați tulpinile în bastoane îndepărtând stratul exterior gros și dur, folosind patru tăieturi lungi cu cuțitul unui bucătar.
Retipărit cu permisiunea de la root to Stalk Cooking de Tara Duggan, 2013 zece viteză PressTARA Duggan este un scriitor de personal pentru San Francisco Chronicle ' s Food & Wine secțiune și autorul a trei cărți de bucate anterioare, inclusiv ambarcațiunile de sticlă albastră de cafea și bucătarul de lucru. Absolventă a Academiei culinare din California, este beneficiara unui premiu pentru Jurnalism al Fundației James Beard. Scrierile ei au apărut în New York Times, Denver Post, Chicago Tribune și Toronto Star. Tara, soțul ei și cele două fiice ale lor locuiesc în San Francisco și se bucură să petreacă timp la ferma off-the-grid a familiei sale din nordul Californiei, unde își primește ideile despre ce să facă cu tot felul de resturi de bucătărie.