Maryland crab tort salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,17 USD pe porție. O porție conține 296 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână salată verde, muștar dijon, carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Glisoare Pentru Tort De Crab Maryland Fără Gluten, Maryland Crab Dip, și Supă De Crab Din Maryland.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Îndoiți ușor carnea de crab. Când carnea de crab este acoperită uniform, pliați în ardei gras, castraveți și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Crabmeat
Culese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând frecvent, la foc mare 4 minute sau până se rumenesc și se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4
Serviți salata de carne de crab peste verdeață mixtă și acoperiți fiecare porție cu pesmet prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabmeat
1
Se toarnă un 2005 Noua Zeelandă Sauvignon Blanc, cum ar fi 2005 Huia Sauvignon Blanc.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.