Salata de ton Veggie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 302 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ton, condimente pentru friptură, rădăcină de jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Ton, slănină și salată de legume, Salată De Ton, Veggie Și Quinoa, și Salată De Paste Cu Ton Și Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați tonul, jicama, maioneza, muștarul, țelina, pătrunjelul, ridichile și condimentele de friptură într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 Inci
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb.
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.
Bursting with big black cherry, juniper berry and black licorice flavors, easing into notes of cardamom, cinnamon, and gentle vanilla creme. There's an intriguing granite minerality to the wine along with a toasty, sweet oak profile in the finish. This is a wonderful stand-alone wine, but can be paired with a variety of dishes. It's forceful personality make it a good match for almost anything a Cabernet would be paired with, a favorite steak dish for instance, yet the wine's tannin structure is soft enough to pair with eggplant parmesan or your favorite chicken dish.