Salată de ton, rucola și ouă cu chipsuri de Pita

Salată de ton, rucola și ouă cu chipsuri de Pita
Salata de ton, rucola și ouă cu chipsuri de Pita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 274 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, ouă fierte tari, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, Salată Israeliană + Chipsuri Pita, și Fattoush, salată libaneză cu chipsuri de Pita prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Stropiți pansamentul peste rucola; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți rucola în mod egal între 4 boluri; top uniform cu roșii și următoarele 5 ingrediente (prin ton).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se servește cu chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista