Salata de ton de pe litoral este o pescatarian farfurie. Această rețetă servește 20. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mazăre, gust de murături claussen, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Paste Seaside BLT, Salată De Somon De Pe Litoral, și Salată De Gelatină De Pe Litoral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.