Salată De Tofu Vietnameză
Salata de tofu Vietnameză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.19 pe portie. Dacă aveți la îndemână sos de chili vietnamez, tofu, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Tăiței Vietnameză Cu Tofu, Sandviș Cu Tofu Vietnamez, și Banh Xeo (clătite vietnameze) cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu într-o tigaie mare. Gatiti usturoiul pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ușor tofu și arahide; gatiti pana cand tofu s-a rumenit usor.
Se toarnă sosul de soia și se gătește, amestecând frecvent, până se absoarbe de tofu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Aruncați castraveții tăiați felii împreună cu sosul de chili, sucul de lămâie și coriandrul. Îndoiți ușor tofu răcit.