Salată De Tofu De Ton
Salata de Tofu de ton ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți usturoi, ceapă, tofu de mătase și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de Tofu de năut (salată Birmană cu Tofu Shan), Rulouri de primăvară Tunan și tofu, și Tunan și tofu fel de mâncare rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă oțet peste tofu și se marinează timp de 15 până la 30 de minute.
Scurgeți excesul de oțet din tofu.
Așezați tofu și tonul într-un blender sau robot de bucătărie; amestecați până se omogenizează.
Combinați amestecul de ton, țelina, morcovii, ceapa, usturoiul și cayenne într-un bol și amestecați bine.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.