Salată de toamnă cu sfeclă și mere

Salată de toamnă cu sfeclă și mere
Salata de toamnă cu sfeclă și mere este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, rucola ferm pentru bebeluși, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ pentru salată de grădină de toamnă cu mere și nuci, Salată de toamnă cu mere, nuci și Stilton, și Salată de Quinoa de toamnă cu dovlecei și mere.

Instrucțiuni

1
Sfeclă cu microunde și apă pentru a acoperi într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 8 până la 10 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Scurgeți și clătiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Se amestecă împreună oțet balsamic alb, următoarele 3 ingrediente și 2 linguri. apă; se toarnă într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic AlbOțet Balsamic Alb
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați sfecla și ceapa. Sigilați și răciți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Scurgeți sfecla și ceapa, rezervând 1/3 cană de lichid de murat. Aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Bateți împreună uleiul de măsline, următoarele 2 ingrediente și rezervați 1/3 cană de lichid de decapare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Se adaugă sare și piper după gust. Aruncați împreună slănină, următoarele 5 ingrediente și cantitatea dorită de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
9
Se servește cu sfeclă, ceapă și pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiToamna
Revista