Salată De Toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de toamnă. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 390 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 161 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de nuci pecan, parmezan, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bile de Popcorn de toamnă cu piesele lui Reese: răsfăț Perfect pentru petrecerile de toamnă, Salată De Toamnă, și Salată De Toamnă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face pecanele confiate, puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați untul și zahărul și, odată ce s-a topit, aruncați nucile pecan și continuați să aruncați pentru a acoperi și găti uniform, aproximativ 1 minut.
Transferați într-o tavă de foi căptușită cu hârtie cerată (folosiți 2 furculițe pentru a separa pecanele) în timp ce pregătiți salata.
Faceți pansamentul combinând șalota tocată, dijonul și oțetul balsamic într-un bol mare de amestecare. Stropiți încet în uleiul de măsline în timp ce bateți pentru a emulsiona.
Se adaugă siropul de arțar și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Asamblați salata aruncând verdeață și felii de pere într-un bol mare de amestecare cu pansament balsamic de arțar. Se acoperă cu parmezan ras și nuci pecan confiate.