Salată De Toamnă

Salată De Toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de toamnă. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 390 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 161 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de nuci pecan, parmezan, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bile de Popcorn de toamnă cu piesele lui Reese: răsfăț Perfect pentru petrecerile de toamnă, Salată De Toamnă, și Salată De Toamnă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face pecanele confiate, puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați untul și zahărul și, odată ce s-a topit, aruncați nucile pecan și continuați să aruncați pentru a acoperi și găti uniform, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Transferați într-o tavă de foi căptușită cu hârtie cerată (folosiți 2 furculițe pentru a separa pecanele) în timp ce pregătiți salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Faceți pansamentul combinând șalota tocată, dijonul și oțetul balsamic într-un bol mare de amestecare. Stropiți încet în uleiul de măsline în timp ce bateți pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se adaugă siropul de arțar și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Asamblați salata aruncând verdeață și felii de pere într-un bol mare de amestecare cu pansament balsamic de arțar. Se acoperă cu parmezan ras și nuci pecan confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
VerziiVerzii
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiToamna
Revista