Salată de susan-vinete cu ardei gras și Jicama
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de susan-vinete cu ardei gras și Jicama ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 89 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână fâșii de ardei gras, benzi jicama, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Salată asiatică de creveți cu mazăre de zăpadă, Jicaman și ardei gras, Ardei gras roșu prăjit cu vinete (Funghetto), și Vinete prăjite cu ardei gras, roșii și ierburi.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 9 ingrediente într-un castron; se amestecă cu un tel.
Pentru a pregăti salata, combinați 3 linguri de pansament și vinete, aruncând pentru a acoperi. Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte.
Combinați pansamentul rămas, vinetele, jicama și ardeii grași, aruncând pentru a acoperi.