Salată De Susan Cu Sparanghel
Salata de susan sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sparanghel, sos de soia, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Sparanghel De Susan, Salată de susan și sparanghel, și Salată de sparanghel ras cu vinetă de susan.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare cu apă ușor sărată până la fierbere la foc mare. Curățați tulpinile de sparanghel și tăiați capetele.
Tăiați tulpinile în diagonală în bucăți de 1 inch. Blanch în apă clocotită 3 minute sau până la verde strălucitor.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul.
Într-un castron mare, combinați oțetul, sosul de soia, uleiul de susan, coriandrul și sarea.
Adăugați sparanghelul și aruncați până se combină bine.
Pentru a servi, îngrămădiți câteva salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți sparanghelul îmbrăcat pe verdeață și presărați cu semințe de susan.