Salată de Sunchoke ras cu parmezan și Rucola
Salata sunchoke ras cu parmezan și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.1 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, sunchokes, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu parmezan ras, Salată de rucola și parmezan ras, și Salată de rucola cu parmezan ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați sunchokes și fierbeți timp de 2 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați foarte subțire sunchokes.
Transferați într-un castron mare și adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, șalota și pătrunjelul și aruncați.
Adăugați rucola și jumătate din așchii de parmezan și condimentați cu sare și piper. Aruncați salata și transferați-o într-un platou. Împrăștiați așchii de parmezan rămași deasupra și serviți.