Salată de Sunchoke ras cu parmezan și Rucola

Salată de Sunchoke ras cu parmezan și Rucola
Salata sunchoke ras cu parmezan și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.1 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, sunchokes, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu parmezan ras, Salată de rucola și parmezan ras, și Salată de rucola cu parmezan ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați sunchokes și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați foarte subțire sunchokes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Transferați într-un castron mare și adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, șalota și pătrunjelul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Adăugați rucola și jumătate din așchii de parmezan și condimentați cu sare și piper. Aruncați salata și transferați-o într-un platou. Împrăștiați așchii de parmezan rămași deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista