Salata sunchoke ras cu parmezan și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.1 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, sunchokes, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu parmezan ras, Salată de rucola și parmezan ras, și Salată de rucola cu parmezan ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați foarte subțire sunchokes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Transferați într-un castron mare și adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, șalota și pătrunjelul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați rucola și jumătate din așchii de parmezan și condimentați cu sare și piper. Aruncați salata și transferați-o într-un platou. Împrăștiați așchii de parmezan rămași deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ