Salată de sud-vest cu avocado și fasole neagră
Salata de sud-vest cu avocado și fasole neagră necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 633 de calorii, 23 g de proteine și 37 g de grăsimi. Pentru 2,91 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 17 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Un amestec de sare și piper kosher, sos iute, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 94%. Rețete similare sunt Southwestern Eggs Benedict cu cremă de fasole neagră, avocado și salsa, Southwestern Bean Salad with Black-Eyed Mazăre, Pepp și Southwestern Black Bean Salad.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați coriandrul, uleiul, sucul de lămâie și sosul iute.
Într-un castron mare de servire, adăugați salata verde, avocado, porumb, fasole, roșii și brânza.
Adăugați dressingul și amestecați bine. Asezonați cu sare și piper, după gust și serviți.