Salată De Struguri-Nuci

Salată De Struguri-Nuci
Salata de struguri-nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu brânză, struguri, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată De Struguri De Nucă, Salată de pui, struguri și nuci, și Salată de struguri, Cheddar și nuci.

Instrucțiuni

1
Puneți strugurii într-un castron mare. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă sosul de brânză albastră peste amestecul de struguri și se amestecă până când totul este acoperit uniform. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
StruguriStruguri
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista