Salata de stridii afumate și cartofi cu rucola este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu prosciutto și ciuperci de stridii, Salată de somon afumat și Rucola, și Salată de rucola și mazăre cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți cartofii în apă sărată pentru a acoperi cu 1 inch timp de 12 până la 15 minute sau până când sunt fragede, apoi scurgeți. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați în felii groase de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
2
Aruncați cartofii împreună cu toate ingredientele rămase, cu excepția rucolei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Rucola
3
Serviți salata de cartofi peste rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Cartofi
Rucola
1
* Conservele de stridii pot varia foarte mult ca mărime, în funcție de marcă. Am folosit stridii conservate de bondari la testarea acestei rețete.* Cartofii pot fi fierți cu 1 zi înainte, răciți și păstrați la rece, acoperiți.