Salată de sparanghel și sfeclă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sparanghel și sfeclă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 180 de calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă-sparanghel, Salată De Sparanghel, Sfeclă Și Brânză De Capră, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Tăiați sulițele în diagonală în lungimi de 1 inch.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, aduceți aproximativ 1 inch apă la fierbere.
Adăugați sparanghel și gătiți doar până când este fraged-crocant când este străpuns, aproximativ 3 minute.
Transferați sparanghelul cu o lingură cu fante într-un castron mare cu apă cu gheață. Ridicați când este rece.
Uscați tigaia și adăugați chimen. Se amestecă la foc mic până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă chimenul într-un castron larg și se adaugă suc de lămâie.
Scurgeți sfecla și garbanzos, clătiți cu apă rece și scurgeți din nou.
Adăugați în castron împreună cu sparanghel, ceapă, coriandru și fistic.
Se amestecă și se adaugă sare după gust.