Salată De Sparanghel Ras
Salata de sparanghel ras ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. O porție conține 94 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 15 minute. Un amestec de sparanghel, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Salată De Sparanghel Ras, Salată De Sparanghel Ras, și Salată De Sparanghel Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, tăiați sparanghelul și morcovul în fâșii foarte subțiri pe lungime; transferați într-un castron mic.
Într-un castron mic, bateți ingredientele rămase; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.