Salată de sparanghel cu ouă Poșate moi, Prosciutto și vinetă de lămâie-arpagic

Salata de sparanghel cu ouă Poșate moi, Prosciutto și vinaigretă cu arpagic de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 242 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, suc de lămâie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic, Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei de măsline, amestecând bine cu un bici.
Sparanghel la abur, acoperit, timp de 3 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere. Aranjați 2 felii de prosciutto în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Aranjați sulițele de sparanghel uniform peste prosciutto.
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic. Spargeți ouăle în fiecare din cele 4 (6 uncii) cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Așezați cupe de cremă în apă fierbinte în tigaie. Acoperiți tigaia; gatiti 10 minute.
Scoateți cupele de cremă din apă și îndepărtați cu grijă ouăle din cupe. Aranjați 1 ou peste fiecare porție și stropiți cu aproximativ 1 lingură de pansament.
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de arpagic, dacă doriți.