Salată de sparanghel cu frunze de țelină, ouă de prepeliță și vinetă de tarhon

Salata de sparanghel cu frunze de țelină, ouă de prepeliță și vinaigretă de tarhon este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată Fancy Shmancy cu ouă de prepeliță și sos de tarhon, Salată de sparanghel cu vinetă de tarhon, și Arpagic Blini Cu Creme Fraiche, Ouă De Prepeliță Și Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ouăle cu apă rece într-o cratiță foarte mică. Aduceți la foc mic și gătiți, acoperit, 5 minute. Clătiți ouăle sub apă curentă rece pentru a opri gătitul, apoi curățați-le și sfărâmați-le.
Tăiați sparanghelul pe o diagonală foarte ascuțită în felii groase de 3/4 inci (aproximativ 2 inci lungime), lăsând vârfuri de 2 inci. Înjumătățiți vârfurile pe lungime dacă sunt mai groase decât restul feliilor. Aranjați sparanghelul pe un suport pentru aburi și presărați sare kosher. Aburiti, acoperiti, peste apa clocotita pana cand sunt fragede, 2 pana la 3 minute, apoi transferati intr-un castron cu apa cu gheata pentru a opri gatitul.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună oțetul și muștarul.
Adăugați ulei într-un flux lent, șoptind. Se amestecă șalota, 2 lingurițe de tarhon și sare și piper după gust.
Aruncați sparanghelul și frunzele de țelină cu jumătate de vinetă și movilă pe 4 farfurii. Puneți ouăle de prepeliță decorativ în salate.
Stropiți salatele și farfuriile cu vinaigreta rămasă și presărați cu lingurita rămasă de tarhon.