Salată de spanac-pere cu vinetă de miere-slănină
Salata de spanac-pere cu vinaigretă de miere-slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de spanac, miere, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salată de spanac-pere cu vinetă de miere-slănină, Salată De Pere Și Nuci De Pin Cu Vinetă De Miere, și Salată de pere și spanac cu vinetă parmezană.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați oțet, miere, muștar, sare și piper în picături în tigaie, amestecând cu un tel; aduceți la fierbere.
Pentru a pregăti salata, combinați ceapa, perele, spanacul și slănina într-un castron mare.
Stropiți cu vinetă și aruncați ușor pentru a acoperi.