Salată de spanac cu pansament cald cu slănină

Salată de spanac cu pansament cald cu slănină
Salata de spanac cu sos de Bacon cald este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 61 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, slănină groasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu pansament cald cu slănină, Salată De Spanac Cu Pansament Cald Cu Slănină, și Salată de spanac cu pansament cald cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți tulpinile din spanac și spălați, scurgeți și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Se pune într-un bol mare de amestecare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Așezați ouăle într-un ceainic electric și acoperiți cu apă rece cu cel puțin 1 inch. Porniți fierbătorul. Odată ce apa ajunge la fierbere, fierbătorul se va opri. Lăsați ouăle în apă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
5
Scoateți și îndepărtați coaja. Se taie fiecare ou în 8 bucăți și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
În timp ce ouăle se gătesc, prăjiți slănina și îndepărtați-o pe un prosop de hârtie pentru a se scurge, rezervând 3 linguri de grăsime topită. Zdrobiți slănina și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Transferați grăsimea într-o cratiță mică setată la foc mic și bateți în oțetul de vin roșu, zahărul și muștarul Dijon. Condimentează cu un vârf mic fiecare sare kosher și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Muștar DijonMuștar Dijon
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
8
Adăugați ciupercile și ceapa feliată în spanac și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
CeapăCeapă
9
Adăugați pansamentul și slănina și aruncați pentru a combina. Împărțiți spanacul între 4 farfurii sau boluri și împărțiți uniform oul între ele. Condimentează cu piper, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista