Salată de spanac cu pansament cald cu slănină
Salata de spanac cu sos de Bacon cald este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 61 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, slănină groasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu pansament cald cu slănină, Salată De Spanac Cu Pansament Cald Cu Slănină, și Salată de spanac cu pansament cald cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți tulpinile din spanac și spălați, scurgeți și uscați bine.
Se pune într-un bol mare de amestecare și se lasă deoparte.
Așezați ouăle într-un ceainic electric și acoperiți cu apă rece cu cel puțin 1 inch. Porniți fierbătorul. Odată ce apa ajunge la fierbere, fierbătorul se va opri. Lăsați ouăle în apă timp de 15 minute.
Scoateți și îndepărtați coaja. Se taie fiecare ou în 8 bucăți și se lasă deoparte.
În timp ce ouăle se gătesc, prăjiți slănina și îndepărtați-o pe un prosop de hârtie pentru a se scurge, rezervând 3 linguri de grăsime topită. Zdrobiți slănina și dați deoparte.
Transferați grăsimea într-o cratiță mică setată la foc mic și bateți în oțetul de vin roșu, zahărul și muștarul Dijon. Condimentează cu un vârf mic fiecare sare kosher și piper negru.
Adăugați ciupercile și ceapa feliată în spanac și aruncați.
Adăugați pansamentul și slănina și aruncați pentru a combina. Împărțiți spanacul între 4 farfurii sau boluri și împărțiți uniform oul între ele. Condimentează cu piper, după dorință.