Salată de spanac cu Gorgonzola, fistic și vinetă de jeleu de piper

Salata de spanac cu Gorgonzola, fistic și vinaigretă cu jeleu de piper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână jeleu de piper, piper, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este uimitor. Încercați Salată de spanac cu nuci pecan prăjite dulci și Gorgonzola cu vinaigretă de șalotă de Sherry, Salată asiatică de pere cu Gorgonzolan și fistic prăjit, și Vinetă Cu Jeleu De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jeleul într-o măsură de sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la maxim 30 de secunde.
Adăugați oțet de cidru, ulei, sare și piper negru, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați spanacul și brânza într-un castron mare.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de spanac; aruncați bine.