Salata de spanac cu fructe durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 200 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fructe de stea, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Salată De Fructe Cu Spanac, și Salată de spanac cu fructe.
Instrucțiuni
1
Aranjați spanacul și fructele pe farfurii de salată. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Napa Valley Chardonnay straturi de fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătoria luxuriantă, maturitate îndrăzneț de Mid-valley cu bogăția și adâncimea de Carneros. Fructul luminos, auriu, deschide nasul, rotunjit cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și măr copt dezvoltă greutatea și vâscozitatea pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci pe final.