Salată de spanac cu dressing de avocado ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 135 de calorii , 9 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită avocado, ceapă, ciuperci și șuncă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de 88% , acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de spanac cu sos de avocado-ranch , Salată de spanac de caise cu sos de busuioc de avocado și Salată de pui spanac cu dressing de avocado și coriandru .
Instrucțiuni
1
Aranjați spanacul, șunca, roșiile, ciupercile și castraveții în boluri individuale de salată. În recipientul blenderului sau robotului de bucătărie, piure de avocado, suc de lămâie, iaurt, ceapă, zahăr și sare; se stropesc peste salate.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Columbia Winery Chardonnay. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Columbia Winery Chardonnay
Columbia Chardonnay oferă arome strălucitoare de pere, mere și note de fructe tropicale care se extind până la palat. O aciditate echilibrată și notele dulci de stejar de vanilie integrate creează un Chardonnay elegant, care este distinct nord-vest.